torstai 27. maaliskuuta 2014

Vakuutuksia ja valmisteluja

Nyt kun pennut on käytetty eläinlääkärin tarkastuksessa ja sirutettu ja rekisteröity kennelliittoon, niin olisi aika hommata vakuutus. Ja kun näistä terroristeista on kyse, niin kaiken kattava vakuutus. Rotukoiraa vakuuttaessa tarvitaan rekisteröintinumero, joten nyt pääsin tekemään hintavertailuja. Nettiä selaillessani ja lukiessani vertailuja eri vakuutusyhtiöiden välillä, sieltä nousi muutamat vakuutusyhtiöt esille: Tapiola, If ja Fennia. Pohjola on kuulemma kaikkein kallein! Tapiolan vakuutuksiin liittyen oli paljon kerrottu tarinoita mm. tilanteista, joissa koira on kuollut/jouduttu lopettamaan. Tapiola ei kuulemma kuitenkaan korvaa koiraa aina tässä tilanteessa ja monessa muussakin tilanteessa olis tullut vääntöä korvauksista. Joten jätin sen laskuista. Ifissä meillä oli jo valmiiksi autojen vakuutukset, kodin vakuutus oli Pohjolassa. Joten ehkä ei myöskään siirrytä kokonaan uuteen Fenniaan. Kotivakuutus tulee olla samassa paikkaa johon koiran vakuuttaa, soitin siis Pohjolaan ja Ifiin ja kyselin hintoja. Kotivakuutus+koira oli melkein parisataa euroa halvempi Ifissä! Lisäksi meillä oli ne autovakuutukset siellä, joten keskittäjän alennukset ropisee, ja jos vielä on Kennelliiton jäsen, saa koiran vakuutuksesta -10%.  Eiköhän homma ollut sillä selvä! :) Ihan vielä en vakuutusta saanut kuitenkaan otettua, ensin on soiteltava Pohjolaan ja selvitettävä meidän kotivakuutuksen poistamiset sun muut asiat, että vakuutusyhtiön vaihtaminen kävisi helposti. Vielä tietenkin on paljon muitakin hankintoja tekemättä, kuten esimerkiksi se häkki.. ja aktivointiin ollaan ehdottomasti ajateltu kongoa!

Niin ja tosiaan kun pennut rekisteröitiin nyt Kennelliittoon, niin tässä linkkiä meidän pienokaisen tietoihin: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI18528%2F14&R=11


Tänä viikonloppuna olisi pentujen luovutus. Siis muiden paitsi meidän.. Tosin pentueessa on yksi kaunokainen vielä ilman tulevaa kotia, joten "Henni" taitaa jäädä meidän Nemin kaveriksi vielä äidin tykö :) Jarin kanssa vähän väliä vitsaillaan, että eiköhän vaan jätetä reissut väliin ja haeta pentu jo kotiin! :) Tosin kotonakin on vielä paljon tehtävää. Niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa ;) Tätä toivotaan! 


Meidän Nemi ja Henni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti