tiistai 29. heinäkuuta 2014

Pentutapaaminen 12.07.2014

12.07.2014 järjestettiin jälleen BT-Manian pentutapaaminen Koskella, Hevonlinnan ulkoilualueella. Kotkasta matkaan meni aikaa reilu kolme tuntia. Keli oli hieno, ehkä turhankin lämmin koiria ajatellen, mutta ainakaan ei satanut! ;)
Ulkoilualueen portti.
Täällä on niin kuuma!
Paikalla oli lähes kaikki pennut, vain Hannes (BT-Mania Darmstadtium) puuttui ja Forssan Ava (BT-Mania Mendelevium) tuli hieman myöhässä paikalle. Toinen Ava (BT-Mania Meitnerium) oli päässyt paikalle Oulusta saakka! Pentujen lisäksi mukana oli tietenkin pentueen emä Halla ja Mandin toinen bulli ja BT-Manian ensimmäisen pentueen emä Hulda, Mandin äidin musta chow chow Doris, Lokin omistajien ja BT-Manian ensimmäisestä pentueesta oleva Luna ja myös Tysonin omistajien tanskandoggi, jo maskotiksi leimattu, Sissi. Eli hulinaa oli :D Pennut tulivat hienosti toimeen keskenään ja muiden koirien kanssa, tietenkin pari pientä sanaharkkaa mahtui sekaan.

Päivä oli kaikin puolin mukava ja onnistunut: pennut pääsivät yhdessä uimaan läheiseen lampeen, omistajat pääsivät juttelemaan ja tutustumaan keskenään ja Mandi oli tietenkin paikalla vastailemassa kysymyksiimme, grilli oli kuumana ja tarjolla oli salaattia, kahvia, mehua ja pientä naposteltavaa, pojat kävivät pelaamassa frisbeegolfia ulkoilualueella olevalla radalla ja otimme yhteiskuvan, jossa kaikki pennut ja paikalla olevat koirat olisivat mukana. Jokaisesta pennusta otettiin myös "virallinen" 5kk kuva. Oli todella mukava nähdä muita pentuja! Alla hieman kuvasatoa päivästämme:

Vasemmalta koirat: Sissi, Tyson, Henni, Halla, Hulda, Ava (Oulu), Ulpu,
Nemi, Doris, Luna ja Loki :)
Ulpu, Henni ja Nemi
Doris, Henni, Ulpu ja Nemi
Jakke ja Ulpu
Henni ja Ulpu riehuu :D
Luna loikoilee.
Loki ja Ava (oulu)
Ja sitten viralliset 5kk kuvat pennuista (*minun kamerastani otettu kuva):

12.7.14_henni_rajattu_vino.jpg
BT-Mania Nobelium, "Henni"
Henni *
12.7.14_ulpu_1rajattu.jpg
BT-Mania Dubnium, "Ulpu"
Ulpu *
12.7.14_nemi_12rajattu.jpg
BT-Mania Copernicium, "Nemi"
Nemi 5kk *
Nemi <3 *
12.7.14_oulun_ava_17rajattu.jpg
BT-Mania Meitnerium, "Ava"
Ava *
12.14_loki_12.7.14_raj.jpg
BT-Mania Livermorium, "Loki"
Loki *

ja hieman myöhemmin saapuneiden kuvat:

12.7.14_tyson_14rajattu.jpg
BT-Mania Rutherfordium, "Tyson"
12.7.14_ava_31rajattu.jpg
BT-Mania Mendelevium, "Ava"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti