perjantai 18. heinäkuuta 2014

Viikko Puumalassa!

Noniin, jatketaas meidän kesäloman vietosta Puumalassa :) Elikkä 15.06.2014 pääsin Kotkan koiranäyttelyiden jälkeen kyydillä Nemin kanssa kotiseudulleni Puumalaan viikoksi. Jari tulisi Jeron kanssa juhannukseksi meidän seuraamme ja lähtisimme sitten yhdessä juhannuksen jälkeen takaisin kotiin Kotkaan. En meinaa kertoa nyt ihan yksityiskohtaisesti joka päivästä erikseen, vaan suurpiirteisesti koko viikosta. 

Eikä me oikeastaan tehty mitään erikoista. Koko viikon pääteemana taisi olla siskontyttöni Tessa, jonka kanssa Nemi on jo niin hyvää pataa :) Kyllä vaan pieni lapsi ja koiranpentu on kaunis näky yhdessä <3 Tässä viikon kuvasatoa meidän pienistä prinsessoista:



Tessa kurkottaa, että pääsee silittämään Nemiä :)
Nemi ja vauvan sukka <3
Syliin! Pus pus pus.
Kukkuu! Mäkin haluun syliin..

Nemi on aika tylsä leikkikaveri :D
Ei haittaa vaikka korvasta vetäis :)
Uskomattoman hyvin Nemi toimii vaikka on
vielä itsekin pentu.
Yhteistä leikkiä :)

"Mä oon tässä vieressä. Kävellään yhdessä" :)
"Hyvin meni!" Puss <3
Ja vastassahan oli tietenkin siskoni ja Tessan lisäksi Jeron ihana veli, Riki :) Tässä vähän Nemin ja Rikin touhuja.

Terve, tulit sit taas..
Noh, leikitäänkö?
Riki <3 :)
Mummon luona huilitauko.

Koirapuiston öhellystä :)
"Puren sua päästä!"
Heti maanantaina kävimme Tanjan, Tessan ja koirien kanssa mukavalla päivälenkillä. Aurinko paistoi ja oli suhteellisen lämmin. Kävimme kaupassa ja pienessä kauniissa kahvilassa, Soropissa, herkuttelemassa :) Kyllä voin suositella! Paikka oli todella mukava ja kahvi oli hyvää.


Koirat oli tietenkin mukana :)
Meidän herkut :)
Koirapuistossa tuli käytyä myös ystäväni Iikkelin koiran, australianpaimenkoira Ruusan kanssa, joka onkin jo tuttu aiemmalta Puumala reissultamme :) Koko jengi toimi yhtä hyvin kuin ennenkin! 


Lauma liikkeelle!


Riki selätetty! :)
Kumpi vaanii kumpaa?

Kivaaa!
Tekemistä riitti hyvin kyllä kaikille päiville :) Onneksi myös reissun päällä ja vieraissa Nemi osaa hyvin rauhoittua ja levätä kun siltä tuntuu:




Kaverit, juoskaa te vaan, mä tuun kohta perässä!

Tanjan sylissä oli hyvä levätä <3
Loppuviikosta saatiinkin loput perheestä, Jari ja Jero, myös paikalle. Tarkoitus oli, että olisimme menneet kaikki mökille, jossa koirat olisivat saaneet juosta valtoimenaan ja itsekin olisi päässyt rentoutumaan keskelle ei-mitään, mutta valitettavasti ilmat eivät suosineet mökille menoa. 

Tää on MUN isoveli.
Isin kanssa nukutaan.
Nemi ja Jari <3
Juhannusta vietettiin isäni kotipaikalla, jossa oli paljon sukulaisiamme kesäjuhlan vietossa. Isäni siskon tyttärellä, eli serkullamme oli mukanaan ranskanbulldoggi Lenni, josta Nemi sai leikkiseuraa! :)



Sunnuntaina oli sitten aika lähteä takaisin kotiin Kotkaan. Tasan viikko tuli vieteltyä laatuaikaa siskoni Tanjan, Tessan ja koirien kanssa. Kotiin päin ajaessamme alkoi Nemistäkin näkyä jo syvä väsymys.
Ollaanko jo kohta kotona? Krooohh....
Tässä vielä muutamia kuvia Nemistä Puumalan reissulta :)


Mulle jotain tekemistä?

Äiti, tuolla om imuri käynnissä. Voinko tulla syliiiin??
<3
Näissä Puumalan reissun päivityksissä menee aina niin kauan kun tapahtumaa ja kuvia on paljon! Mutta tässä oli nyt tällainen pika kertomus meidän viikosta. Seuraavaksi ajattelin kirjoittaa sellaisen 5kk katsauksen Nemistä. Ensikertaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti