maanantai 21. huhtikuuta 2014

Normipäivä..

Tänään 21.04.2014 on ollut perus maanantai. Kotona ollaan oltu ja vähän leikitty. Ulkona ollaan hienon ilman vuoksi käyty istuskelemassa ja katselemassa kaikkea ihmeellistä, kuten autoja, mopoja, ohi kulkevia ihmisiä, joilla on muovikassi kädessä, koiria, variksia ym. :) Nukkumista on tämäkin päivä ollut täynnä.


Kuva: Pikku lepakkokorva nukkuu :)

Eilen illalla oltiin käymässä nukkumaan, kun Nemi saikin kunnon iltavillit! :D Olin jo sängyssä ja Nemi omalla paikallaan, kun se keksi, että eihän me nyt vaan käydä nukkumaan! Mä haluun riehua! Onneksi meillä on Jero, joka jaksoi vielä leikittää pikkuista. Leikit meinasivat kääntyä vähän turhan äänekkäiksi Nemin komennusten vuoksi, mutta vähän rauhoittamalla tilannetta se onneksi jäi ja leikki jatkui normaalisti. Hetken telmimisen jälkeen se hyytyi kuitenkin olohuoneeseen, josta sen kannoin omalle paikalleen. Siihen se jäi. 
Nemillä oli hieman vatsa kipeä eilen illalla/yöllä. Ruoka ei maistunut enää illasta, eikä kunnolla vielä aamustakaan. Arvelimme, että muutosta aiheutunut stressi oli syynä. Yöllä sillä oli tapahtunut monet isot vahingot lattialle ja aamulla oksetti. Pienen kakomisen jälkeen se sai yskittyä ulos kasan, josta löytyi maton nukkaa, yhden lelun jäämiä ja jotain punaista/pinkkiä ja kovaa muovin tapaista? Tätä viimeisintä ei kyllä paikannettu mistään meiltä kotoa, eikä mistään lelustakaan. Ehkä se on syöty aiemmin tai vahtimisesta huolimatta se on kerennyt ulkoa sen napata. Noh, onneksi pala ei ollut iso ja onneksi se tuli ulos! Tämän jälkeen ei ole minkäännäköistä pahoinvointia pienellä ollut, eikä isoja vahinkojakaan ole tullut. Huh :)

Nemin toinen korva on alkanut nousta pystyyn jo aika pysyvästi. Välillä se vielä kuitenkin lerpahtaa puolilurppaan, mutta toisinaan pysyy ihan pystyssä jo pitkiäkin aikoja. Ulkona kävi pieni tuulenhenkäys, joka sai pidettyä välillä molemmat korvat jo ylhäällä :D Se oli aika hauskannäköistä vielä. Ruokaa odotellessa sain napattua siitä kuvankin:



Töjöllä jo toinen hörötin pystyssä! :)
Nemi on tänäpäivänä yrittänyt kovasti päästä Jeron "lähipiiriin". Aina kun Jero asettuu makuulle, Nemi kävelee aivan sen viereen ja asettuu siihen nukkumaan. Jero ei kuitenkaan oikein vielä lämpene ja siirtyy aina muualle nukkumaan. Pikkuhiljaa ja sitkeästi yrittämällä Nemi on kuitenkin onnistunut jo pääsemään lähellekin...

Kuva: Vihdoin se Jero vähän lämpeni :)
Aamupäivän unilla päästiin vain näin lähelle..
..mutta iltapäivällä oltiin sitten
jo ihan sylissä <3 
Myös luiden järsimisessä on päästy ystävyystasolle: jos Nemin tekee mieli järsiä juurikin sitä luuta, joka Jerolla on suussa, niin Nemihän reippaasti menee ja ottaa luun Jeron suusta! :D Tai oikeastaan Nemi meni aluksi vain järsimään saman luun toista päätä, mutta Jerosta se oli liiankin läheistä, joten se jätti luun kokonaan Nemille ja meni etsimään itselleen uuden luun :) Tästä viisastuneena Nemi käveli kohta hakemaan taaskin samaa luuta, jota Jero järsi. Tosin nyt se meni ja nappasi sen suoraan suusta. noh, onneksi on parikin luuta, niin ei jää kumpikaan ilman ;) Jeroa ei tosin paljoa moinen haittaa.

Eipä sen kummempia ole tänään touhuiltu. Ulkona yksi naapurin manchesterinterrieri olisi kovasti halunnut tulla Nemiin tutustumaan, mutta kerroin omistajalle, ettei rokotteet ole vielä kunnossa ja onneksi hän ymmärsi hyvin. Nemi toimi todella mallikkaasti ja käveli vain perässäni, katsoi pari kertaa toista koiraa, mutta kääntyi kuitenkin takaisin minun puoleeni :) Lisäksi ollaan sisällä vähän harjoiteltu seisomista ja hampaiden katsomista. Myös yksinolon kanssa ollaan aloiteltu, ihan vaan sillä, että laitan Nemin omaan häkkiinsä puremaan luuta, suljen portin ja istun hetken sohvalla (eli ihan näköetäisyydellä) ja sitten hetken päästä laskenut sen ulos. Hienosti meni pari harjoitusta, toisella kerralla vähän vinkui ja huokaisi, mutta sitten kävi peuhaamaan lelujen kanssa. Heti kun se rauhoittui, laskin sen ulos. Huomenna voitaisiin jo vähän lähteä kotonta etemmäs. Ajateltiin käydä metsäilemässä jossain vähän ja autoilla muutenkin, Mustissa&Mirrissä pitää käydä ainakin hakemassa Jerolle raakalihoja. Eipä muuta kuin ensikertaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti