torstai 17. huhtikuuta 2014

Viimeiset päivät enää!

Nyt vihdoin ollaan sitten tultu siihen pisteeseen, että ylihuomenna olisi pennun haku! :) Viimeviikot on mennyt kyllä vauhdilla, onneksi. Myös nämä viimeiset päivät ovat vielä touhua täynnä, tai lähinnä töitä.. Jari starttasi oman reissunsa viikko sitten ja minä aloitin kotona suursiivouksen, joka on suurimmilta osin kesken vieläkin. Työt ja Jero on vienyt kyllä aikaa sen verran, ettei siivous ole oikein edistynyt. Jännitystä on ollut paljon ilmassa, välillä alkaa jo vatsaankin koskea. Sitten pitää koittaa rauhoittua ja hengitellä välillä ;) Sekavia tuntemuksia, ikävää, innostusta, jännitystä, stressiä.. Noh, tänään olisi sentään vapaapäivä, joten touhuamista on ja toivottavasti saan jotain aikaiseksikin. Huomenna Jari kotiutuu onneksi jo reissusta, joten ikävä lakkaa ja pääsee sinne turvalliseen kainaloon hetkeksi rauhoittumaan. Tosin kun Jari tulee puoliltapäivin kotiin, niin minä se olen pitkän 8,5h päivän töissä, kello 10.30-19.00. Onneksi on ilta aikaa vähän vaihtaa kuulumisia :)

Pennulla on viikot menneet myös touhutessa :) Mandi on kahden vielä kotona olevan pennun (Nemin ja Hennin) kanssa käynyt moikkaamassa jo lähteneitä pentuja heidän nykyisissä kodeissaan. Ja kyllä on pennuilla ollut riemua, ainakin kuvista päätellen :) Ensin vierailtiin Avan luona..
Nemistä kuoriutui kelpo istuja ;)
Vasemmalta: Henni, Ava ja Nemi
...ja sen jälkeen käytiin vierailulla Tysonin luona:


Nemi ja Tyson
Tytöt väsähti :) Kuvassa Henni ja Nemi
Lisäksi pennut ovat päässeet mukaan chowien kevätpäiville! Mandilla siis on myös chow chow. Kuulemma reippaita ovat pikkuiset :) Nemi kuulemma hiukan jännittää matala äänisiä miehiä, muuten miehissä ei ole mitään vikaa.

Henni on löytänyt myös vihdoin oman kotinsa ja lähtee sinne tänään, eli torstaina illasta. Nemi jää viimeiseksi pennuksi pariksi päivää. Nemi saa uni- ja seurakaverikseen Hjörkan, joka siis on Mandin äidin labradori-corgi sekoitus. Se on viettänyt paljon aikaa pentujen kanssa jo muutenkin :) 

Eilen kävin kaupassa ja ostin Nemille pari lelua valmiiksi odottelemaan. Meillä kun ei oikein leluja enää ole tai ne ovat vain osia vanhoista leluista :D Toki Jerolla on oma kilpikonnansa, mutta sitä ei saa pentu tuhota. Ostin Nemille pehmopallon, Jerolla on aikoinaan ollut kaksikin sellaista. Ne olivat ihan huippuparhaita leluja Jeron mielestä, ihan kultakimpaleita, mutta eivät kestäneet kovinkaan kauaa kun hajosivat :/ Niin tapahtuu varmasti nytkin! Lisäksi ostin vetonarupallon, siis tennispallo, josta lähtee vetonaru. Tämän ostin lähinnä ulkoilu-/treenileluksi. Lisäksi Jeron "hampaidenpuhdistajan" laitoin Nemille, koska Jero ei ole siitä koskaan välittänyt. Eli siis kuminen/muovinen lelu, jossa menee hampaita puhdistavia "rataksia", jotka siis pyörii ja koiran pureskellessa lelua, niiden pitäisi jollain tapaa puhdistaa hampaita. Lisäksi otin yhden luun Nemille. Kongoa en ihan vielä ostanut, tuskin pentu heti tarvitsee aktivointilelua, luulen että tekemistä riittää muutenkin ensimmäiset kuukaudet :) Ostaa sitten, kun kokee tarpeelliseksi. 

Paikalliseen koirakouluun, Kotkan koiraystäväin seuraan, olin sähköpostitse jo yhteydessä. Saan mennä tutustumaan tunteihin jo ennen pennun ottamista mukaan ja pennun kanssa olen tervetullut tietenkin kun rokotukset ovat kunnossa. :) Nemillä olisikin parin viikon päästä rokotus, eli kun on 12vkoa vanha ja tehosterokotus 16vkon iässä. Mandi on madottanut pennut tällä viikolla ja tarkoitukseni olisi Jerokin tänään madottaa. 

Nyt sitten vaan pari päivää vielä odottelua... :) Tämä päivä tosiaan menee kyllä siivotessa ja huominen päivä töissä. Illasta näen Jari-murusen pitkästä aikaa, joten ilta menee nunnutellessa ;) Ja lauantaina sitten pitäisikin jo puolenpäivän aikaan lähteä kohti Ypäjää! Mandi pääsee kolmen aikaan töistä, joten siiheksi tähdätään, ajomatkaan menee kuitenkin 3h. Seuraava päivitys tulee varmaan jo lauantai-iltana tai viimeistään sunnuntaina koitan saada aikaiseksi! :) 

Pari päivää enää niin saadaan tämä 
lötköpötkö meidän matolle makoilemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti